ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ-ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ|

ΠΕΡΙΛΗΨΗ    ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ 

Ο Δήμαρχος Αγρινίου διακηρύσσει ότι εκτίθεται, σε συνοπτικό  διαγωνισμό «την παροχή υπηρεσιών που αφορά Α. φύλαξης των εγκαταστάσεων, Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου (Δ.Α.Κ) ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΣΗΣ Δήμου Αγρινίου και Β. Τη φύλαξη του ξενώνα φιλοξενίας γυναικών θυμάτων βίας του Δήμου Αγρινίου», με κριτήριο κατακύρωσης η πλέον συμφέρουσα  από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής για την κάθε ομάδα  από την υπογραφή της σύμβασης συνολικού προϋπολογισμού 74.388,96€ (συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος Φ.Π.Α. 24%).

Ο διαγωνισμός θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Αγρινίου, στα γραφεία της Δ/νσης Παιδείας Πολιτισμού &  Αθλητισμού (Δαγκλή 27),  στις 18-03-2019 και ώρα 11:00 π.μ.  (λήξη παραλαβής προσφορών) ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής του Δήμου.

 Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν υποψήφιοι ή  προσφέροντες οι οποίοι,  δυνάμει της νομοθεσίας του κράτους-μέλους των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων στο οποίο είναι εγκατεστημένοι, έχουν δικαίωμα να διενεργούν την συγκεκριμένη παροχή.

Περισσότερες πληροφορίες  θα δίνονται από το Τμήμα Προμηθειών του Δήμου Αγρινίου ( Παλαμά και Μαβίλη 6- 3ος  όροφος , τηλέφωνο   2641360257) κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες   ή  από την  ιστοσελίδα του Δήμου (www.agrinio.gr).

Δείτε τα παρακάτω αρχεία:

Comments are closed.

Close Search Window