ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ-ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ|

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

(CPV: 15810000-9,15811100-7)

διακηρύττει ότι εκτίθεται , σε συνοπτικό διαγωνισμό η «Προμήθεια ειδών σίτισης (ειδή αρτοποιείου) για τις ανάγκες του Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΠΑ  και του Ξενώνα Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Αγρινίου » ποσού 50.957,35   Ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 13%, με κριτήριο ανάθεσης την  πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά,  αποκλειστικά  βάσει  τιμής ανά τμήμα της προμήθειας  και για  χρονικό διάστημα δύο ετών από την υπογραφή της σύμβασης ή έως εξάντλησης των ποσοτήτων της μελέτης.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών ορίζεται στις  19 Ιανουαρίου 2021, ημέρα Τρίτη  και ώρα 10:00 πμ (ώρα λήξης παραλαβής των προσφορών). Αναλυτικά ο χώρος και τρόπος υποβολής προσφορών καθορίζονται στην υπ’ αριθμ.Πρωτ.59407/30-12-2020 διακήρυξη διαγωνισμού. Οι ενδιαφερόμενοι για να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό, πρέπει να καταθέσουν εγγύηση συμμετοχής σε ποσοστό 2% (δύο) τοις εκατό (%) επί της εκτιμώμενης αξίας σύμβασης, χωρίς Φ.Π.Α., δηλαδή ποσού: 901,90 €, αν κατατεθεί προσφορά για το σύνολο των ομάδων του διαγωνισμού, άλλως για ποσό που θα καλύπτει το 2 (Δύο) % τοις εκατό της προϋπολογισθείσας δαπάνης προ Φ.Π.Α. για τα προσφερόμενα τμήματα, όπως αναλυτικά καθορίζονται στα τεύχη της διακήρυξης της υπηρεσίας.

Η Διακήρυξη και η Τεχνική Περιγραφή του διαγωνισμού θα αναρτηθούν  στην ιστοσελίδα του Δήμου www.cityofagrinio.gr και στο Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Δημοσίων Συμβάσεων (ΚΗΜΔΗΣ). Περισσότερες πληροφορίες  θα δίνονται από το Τμήμα Προμηθειών του Δήμου Αγρινίου ( Παλαμά και Μαβίλη 6- 3ος  όροφος , τηλέφωνα: 2641360457,480) κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες  ή  από την  ιστοσελίδα του Δήμου (www.agrinio.gov.gr).

 Ο  ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Φ. ΦΩΤΑΚΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΝΗΜΕΝΑ ΑΡΧΕΙΑ:

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ-ΜΕΛΕΤΗ

ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚ. ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΤΕΥΔ

Comments are closed.

Close Search Window