ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, Χωρίς κατηγορία|

Ο Δήμος Αγρινίου προσκαλεί όσες-ους υποψήφιες-ους δικηγόρους επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μέρος της άσκησής τους, διάρκειας έξι (6) μηνών, στο Τμήμα της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου Αγρινίου, να υποβάλουν την αίτησή τους, στο πρωτόκολλο του Δήμου Αγρινίου, εντός δέκα (10) ημερών από την επομένη της ανάρτησης της παρούσας πρόσκλησης στην ιστοσελίδα του Δήμου Αγρινίου, δηλαδή μέχρι και 29-3-2019.

Η άσκηση πρακτικής των υποψήφιων δικηγόρων στο Δήμο Αγρινίου θα ξεκινήσει στις 1-5-2019 και θα λήξει στις 31-10-2019.

Η αίτηση συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής των υποψήφιων ασκουμένων δικηγόρων στον Δήμο Αγρινίου υποβάλλεται από κάθε ενδιαφερόμενο/η εγγράφως, στο Πρωτόκολλο του Δήμου Αγρινίου, εντός δέκα (10) ημερών από την επόμενη της ανάρτησης της ανακοίνωσης της παρούσας πρόσκλησης στην ιστοσελίδα του Δήμου και κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 08:00 – 14:00.

Η αίτηση μπορεί να υποβάλλεται και ταχυδρομικώς, εφόσον η αποστολή της εντός της ανωτέρω προθεσμίας αποδεικνύεται από σφραγίδα ταχυδρομείου ή  άλλο αποδεικτικό μέσο. Με την αίτηση συνυποβάλλονται σύντομο βιογραφικό σημείωμα και αντίγραφα τίτλων σπουδών. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση  Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Αγρινίου, Χαριλάου Τρικούπη 10, Αγρίνιο, 1ος όροφος Γραφείο 2 , τηλέφωνο:  2641360220.

Δείτε την Ανακοίνωση εδώ:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Comments are closed.

Close Search Window