ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2019 ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ|

11:00  – 13:00 Παιδικό Δρώμενο ¨Οι μικροί Αθλητές εν δράση¨ από τους μικρούς Αθλητές

Μαγική Αυλή  – Παγοδρόμιο

11:00   Η Ομάδα Κουκλοθέατρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αγρινίου παρουσιάζει το θεατρικό ¨Το σκιάχτρο που θέλει να πετάξει¨.

Παλαιά Δημοτική Αγορά

12:00  Σύγχρονος και Μοντέρνος χορός από τα Tμήματα της Kοινωφελούς Eπιχείρησης του Δήμου Αγρινίου. (Υπεύθυνη κ. Φούκα Καλλή )

Ρυθμική από τα Tμήματα της Kοινωφελούς Eπιχείρησης του Δήμου Αγρινίου (Υπεύθυνες κ. Διαμάντη Ντόρα και κ. Σταθοκωστοπούλου Ελένη)

 Πλατεία Δημοκρατίας

13:15  Σύγχρονοι Παραδοσιακοί χοροί  από το εφηβικό Τμήμα του Παραδοσιακού Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου. (Υπεύθυνος κ. Σκέντος Θωμάς)

18:00 Στα πλαίσια της  ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕΩΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ «Παναγία η Παραμυθία” που ανήκει στην  Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας, λειτουργεί εδώ και 8 χρόνια  τμήμα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών με εθελοντική συμμετοχή των εκπαιδευτριών.

Μια υποομάδα  της δημιουργικής απασχόλησης, τα τελευταία 4 χρόνια είναι η ομάδα θεατρικού παιχνιδιού: “Π.Ν.Ο.Ε.Σ Παραμυθίας” (Παιδική Νεανική Ομάδα Έκφρασης Συναισθημάτων)με υπεύθυνη (με εθελοντική συμμετοχή) την κ. Σελεβίστα Μέλισσα-Άννα.

 Θα πραγματοποιήσει δραματοποίηση και αφήγηση δύο Χριστουγεννιάτικων ιστοριών από το νέο βιβλίο της κ. Σταυρούλας Κάτσου Καντάνη: “Νύχτες γεμάτες φως” .

Παλαιά Δημοτική Αγορά

19:00 – 21:00 Συναυλία από το συγκρότημα DREAMERZ

Μαγική Αυλή  – Παγοδρόμιο

20:00 «Και πάλι κίνησα να΄ ρθω Χριστέ μου στην αυλή σου. Συνομιλώντας με τον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη».

Το Τμήμα Παραδοσιακής Μουσικής της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δ. Αγρινίου, σας καλεί στον Ι.Ν. Αγίου Κωνσταντίνου Αγρινίου σε μια γιορτή αγάπης γεμάτη από το φως της γέννησης του Θεανθρώπου.

Ο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης συνομιλεί με βυζαντινούς ύμνους, παραδοσιακά παινέματα και τραγούδια, ενώ ο Σύλλογος Μικρασιατών Προσφύγων Ν. Αιτωλοακαρνανίας, μας καλωσορίζει τραγουδώντας και προσφέρει κεράσματα στη γειτονιά του.

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Ευσταθία Γρέντζελου, Γιώργος Αθανασόπουλος

Ι. Ν. Αγίου Κωνσταντίνου Αγρινίου

Comments are closed.

Close Search Window