ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ|

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου συναντήθηκε με  τον πρόεδρο της Ε.Ο.Κ κ. Ευάγγελο Λιόλιο. Παρόντες στη συνάντηση ο Αντιδήμαρχος Χρήστος Ζαρκαβέλης και το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ Δήμος Ντικούδης.

«Με μεγάλη χαρά υποδέχτηκα τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης. Τον ευχαριστώ για το ενδιαφέρον που δείχνει για την περιοχή μας, για τις ομάδες και τις εγκαταστάσεις. Η συζήτησή μας αφορούσε στην εξέλιξη του αθλήματος έτσι ώστε και τα σωματεία να βοηθηθούν αλλά και τα νέα παιδιά να μπορούν να αθληθούν με τις σωστές προϋποθέσεις και συνθήκες», ανέφερε σχετικά ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

Ο κ. Ευάγγελος Λιόλιος αναφέρθηκε στις επαφές που είχε στο Αγρίνιο και τα σχέδια της Ομοσπονδίας για ανάπτυξη του αθλήματος :  «Χαίρομαι πολύ που επισκέπτομαι το Αγρίνιο για να συζητήσουμε για την εξέλιξη της καλαθοσφαίρισης. Το μήνυμα που ξεκάθαρα θέλουμε να στείλουμε  σε όλα τα σωματεία και τους αθλούμενους είναι  μήνυμα ενότητας. Υποχρέωση δική μας είναι να υποστηρίξουμε την προσπάθειά σας και ευχαριστούμε για την εποικοδομητική συζήτηση».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close Search Window