ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ|

Στην αίθουσα του ΔΗΠΕΘΕ πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας των εργαζομένων στο Δήμο Αγρινίου. Την εκδήλωση ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός ο οποίος ευχήθηκε στους δημοτικούς υπαλλήλους υγεία, ευλογία και φώτιση.  

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γεώργιος Παπαναστασίου ευχαρίστησε τους εργαζομένους σε όλες τις διευθύνσεις για τη συνεργασία:

«Εύχομαι  από καρδιάς, το 2024,  να είναι μια  τυχερή χρονιά, με υγεία για εσάς και τις οικογένειές σας. Μετά από τόσα χρόνια θητείας, είμαι σε θέση να αναγνωρίσω τη διάθεση προσφοράς των εργαζομένων στον Δήμο μας. Καθημερινά, όλοι εσείς, αποδίδετε  μεγάλο όγκο δουλειάς προς όφελος των δημοτών. Εύχομαι να συνεχίσετε να έχετε τη δύναμη να εκπληρώνετε την καθημερινή αποστολή σας. Καλή χρονιά».

Ευχές στους εργαζόμενους έδωσαν o επικεφαλής της παράταξης «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά» Κώστας Πιστιόλας και ο επικεφαλής της παράταξης «Αγρίνιο Ανοικτό και Πράσινο – Υπερκομματική Συνεργασία» Δημήτρης Τραπεζιώτης.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου τίμησε  τον εργαζόμενο στη Δημοτική Αστυνομία Δημήτρη Ζαρέντη  ως αναγνώριση της ενάρετης πράξης προσφοράς δωρεάς μυελού των οστών και του ισχυρού κοινωνικού μηνύματος αγάπης και αλληλεγγύης.

Τιμήθηκαν  επίσης οι συνταξιούχοι  εργαζόμενοι : Α. Σαρδέλης, Β.Νικολόπουλος, Π. Κοντογιάννης, Δ.Τζογάνης, Θ.Σακαρετσάνου, Θ.Τηλιγάδα, Β.Κολοβού, Δ.Καλλης, Δ.Βλάχος, Δ.Ψαρρας, Κ.Μουτάφης, Γ.Ζαφείρης, Ι.Κουτσομπίνας, Π.Βαγενά, Αθ.Παζιοδήμος, Α.Σπυρόπουλος, Χρ. Κάκκος, Ε.Σύρρου, Θ.Κουκουνιας, Δ.Σπυρόπουλος.

Comments are closed.

Close Search Window