ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ|

Τους αθλητές και τις αθλήτριες του ΑΣ Θησέα Αιτωλοακαρνανίας που πρωταγωνίστησαν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα kickboxing WAKO με την εθνική ομάδα υποδέχτηκε στο Δημαρχείο Αγρινίου ο Γιώργος Παπαναστασίου.

και κατάφερε με 8 αθλητές και προπονητή τον Νίκο Κακαρελη Νίκο να κατακτήσει 4 μετάλλια, 1 χρυσό και 3 χάλκινα μετάλλια και να σηκώσει την ελληνική σημαία στην κορυφή μέσα στην Τουρκία.

Στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η παγκόσμια πρωταθλήτρια και  πρωταθλήτρια Ευρώπης Αναστασία Βλάχου – Τριανταφυλλάκη, με ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο. Τα άλλα δύο χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι αθλήτριες Αρσινόη Αθανασίου και Κατερίνα Τσακανίκα Στην 5η θέση διακρίθηκαν η Μαρίλια Ψαρουδακη, ο Γιάννης Αθανασίου, ο Βαλεντίνος Τσακανίκας και ο Ηλίας Παπαδέας.

«Συγχαρητήρια στα παιδιά μας. Στις αθλήτριες και τους αθλητές μας που πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις  και βρέθηκαν στην κορυφή της Ευρώπης. Ο ΑΣ Θησέας Αιτωλοακαρνανίας και ο προπονητής της εθνικής ομάδας Νίκος Κακαρέλης κατάφεραν και πάλι να γεμίσουν υπερηφάνεια τους Αγρινιώτες», δήλωσε ο Γιώργος Παπαναστασίου.

Ο κ. Κακαρέλης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Αγρινίου και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Χρήστο Ζαρκαβέλη για τη συνεργασία “Δουλεύουμε εντατικά και με συνέπεια έχοντας ως στόχο  να δημιουργήσουμε αθλητικό μέ4λλον για το Αγρίνιο».

 

Comments are closed.

Close Search Window