ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ|

Στην αίθουσα του ΔΗΠΕΘΕ πραγματοποιήθηκε φέτος η εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας των εργαζομένων στο Δήμο Αγρινίου. Την εκδήλωση ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός ο οποίος ευχήθηκε στους δημοτικούς υπαλλήλους υγεία, ευλογία και φώτιση.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γεώργιος Παπαναστασίου ευχαρίστησε τους εργαζομένους σε όλες τις διευθύνσεις για τη συνεργασία:
«Εύχομαι από καρδιάς, το 2023, να είναι μια τυχερή χρονιά με υγεία για εσάς και τις οικογένειές σας. Μετά από τόσα χρόνια θητείας θέλω να πω ότι είμαι πραγματικά υπερήφανος για τις υπηρεσίες του Δήμου. Δουλεύετε σαν καλοκουρδισμένη μηχανή. Πιστεύω στις δυνατότητες σας και βλέπω καθημερινά την καλή διάθεση να λύνουμε προβλήματα. Καλή χρονιά».

Οι υπάλληλοι που βραβεύτηκαν είναι οι εργαζόμενοι στην δομή Βοήθεια στο Σπίτι και για τις υπηρεσίες που προσέφεραν στον Δήμο Αγρινίου οι : Ν. Γκάιδας, Λ. Κόκκοτος, Ν. Υφαντής, Γ. Λαγός, Κ. Κραβαρίτης και ο Στ. Νταλιαπές.
Ευχές στους εργαζόμενους έδωσαν η κ. Χρ.Σταρακά, επικεφαλής της παράταξης «Αγρίνιο – Μπορείς» και ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Τίμος Παπανικολάου.

 

Comments are closed.

Close Search Window