ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ|

Σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός Εσόδων – Δαπανών  του  Δήμου Αγρινίου οικονομικού έτους 2022.

O Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Σχεδιάσαμε και καταρτίσαμε υπό δύσκολες συνθήκες, εξαιτίας της πανδημίας, έναν ισοσκελισμένο προϋπολογισμό προσαρμοσμένο στις ανάγκες των δημοτών μας και τις αναπτυξιακές δυνατότητες του δήμου μας. Είναι σημαντικό ότι είναι καλά δομημένος και εκτελείται χωρίς προβλήματα. Παρουσιάζουμε το ολοκληρωμένο πλαίσιο δράσης για το 2022 με τον προϋπολογισμό εσόδων και εξόδων. Πρόκειται για έναν εφαρμόσιμο προϋπολογισμό με ένα σημαντικό Τεχνικό Πρόγραμμα. Ο προϋπολογισμός οικονομικού έτους 2022 είναι ισοσκελισμένος και εμφανίζει: Σύνολο εσόδων 113.896.969,47 και Εξόδων 113.896.969,47 €.

Πέρα όμως από τους αριθμούς καταγράφεται ξεκάθαρα η πρόθεση μας να διαχειριστούμε με διαφάνεια τα χρήματα των συνδημοτών μας και να δρομολογήσουμε έργα και παρεμβάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα τους. Και την επόμενη χρονιά η αναπτυξιακή πορεία του Δήμου Αγρινίου θα συνεχιστεί με ιδιαίτερη έμφαση στην κοινωνική πολιτική. Θέλω να ευχαριστήσω τις υπηρεσίες του Δήμου Αγρινίου για την προσπάθεια τους».

Comments are closed.

Close Search Window