ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ|

Με κάθε επισημότητα τιμήθηκε η Εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου και ο  εορτασμός της ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων στο Αγρίνιο.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με την έπαρση της σημαίας στην πλατεία Μαρίας Δημάδη. Ακολούθησε επίσημη δοξολογία στον Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής και ομιλία  από την κ. Στάμου – Μασαλή Αλίκη, μέλος του παραρτήματος της Ε.Α.Α.Σ Αιτ/νίας,

Αμέσως μετά  πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των Πεσόντων στην πλατεία Μαρίας Δημάδη από τον Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου, τον Βουλευτή Αιτ/νιας Γ. Βαρεμένο, τον Αστ. Υποδ. Κοσμά Παπαγρίβα, τον εκπρ. Ανωτέρου Διοικητή Φρουράς Μεσολογγίου Γρ.Γιώτη, τον Διοικητή ΠΟΥ Αγρινίου Ευστράτιο Πετράκη, τον Διοικητή Αεροπορικού Φυλακίου Αγρινίου Κ. Σδουκος, την Αντιπρόεδρο του ΠΕΡ. ΤΜ. ΕΕΣ Τσιρωνη Δήμητρα, τον πρ. της Ένωσης Αποστράτων Αξ. Αιτ/νιας Κ. Τσάτζαλο και τον εκπρ. Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αγρινίου Δ. Κολοκότσιος.

Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στην προτομή του Βασιλείου Παναγόπουλου.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου ανέφερε σχετικά : «Μια σημαντική ημέρα για την Ορθοδοξία και την Πατρίδα. Σήμερα τιμούμε όλες τις γυναίκες και τους άνδρες που υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις και υπερασπίζονται τα ιδανικά του Έθνους. Εύχομαι η  Χάρη της Παναγίας να τους προστατεύει και να τους καθοδηγεί στην εθνική αποστολή την οποία έχουν αναλάβει».

 

Comments are closed.

Close Search Window