ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ|

Η 17η Οκτωβρίου έχει οριστεί ως Διεθνής Ημέρα για την εξάλειψη της φτώχειας.

Ο Δήμος Αγρινίου συνεχώς εντατικοποιεί την προσπάθεια του για τη στήριξη των οικονομικά αδύναμων και ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Η Διεθνή Ημέρα για την εξάλειψη της φτώχειας έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με την ανάγκη δημιουργίας ενός κόσμου χωρίς αποκλεισμούς, όπου όλοι οι άνθρωποι θα μπορούν να απολαμβάνουν τα δικαιώματα τους και να ζουν με αξιοπρέπεια.

Με αφορμή τη συγκεκριμένη ημέρα το προσωπικό των Κοινωνικών Δομών αντιμετώπισης φτώχειας που υπάγονται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτικής Ελλάδος 2014-2020 καθώς και το Κοινωνικό Ιατρείο-Οδοντιατρείο Δήμου Αγρινίου, θα πραγματοποιήσει τεχνική σύσκεψη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (Πρώην κτίριο της Τράπεζα της Ελλάδος) με τους προέδρους Τοπικών Κοινοτήτων Δήμου Αγρινίου, με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση για τις παρεχόμενες υπηρεσίες των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Αγρινίου.

Η τεχνική σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 15 Οκτωβρίου 2021 σύμφωνα με τις οδηγίες Covid -19. Για το λόγο αυτό θα γίνει σε 2 ομάδες: 11:00 με 12:00 και 12:00 με 13:00.

Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την αντιμετώπιση Covid – 19

Comments are closed.

Close Search Window