ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ|

Προκήρυξη για την πρόσληψη Τεχνικού Συμβούλου για το Επιχειρηματικό Πάρκο Αγρινίου

Ένα μεγάλο έργο, μια οραματική διεκδίκηση της Δημοτικής Αρχής παίρνει σταδιακά σάρκα και οστά. Το πρώτο βήμα γίνεται με την προκήρυξη διαγωνισμού για την πρόσληψη «Τεχνικού Συμβούλου για την κατάρτιση Επιχειρηματικού Σχεδίου για την ανάπτυξη του Επιχειρηματικού Πάρκου Αγρινίου».

Ο Δήμος Αγρινίου προχωρά τις διαδικασίες ώστε να υλοποιηθεί και να αποδοθεί στις επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής ένα Επιχειρηματικό Πάρκο που θα δημιουργήσει ένα δημιουργικό και αναπτυξιακό μέλλον, στηρίζοντας θέσεις εργασίας και δημιουργώντας νέες προοπτικές.

Ένα σχέδιο που πιστέψαμε, κυνηγήσαμε και θα υλοποιήσουμε. Μια εμβληματική παρέμβαση που θα δώσει ώθηση στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Η γεωοικονομική θέση του Αγρινίου, σε συνδυασμό με το επιχειρηματικό δυναμικό της περιοχής και το πλούσιο, επιστημονικό και εργατικό προσωπικό της Αιτωλοακαρνανίας είναι η δύναμη μας για τη νέα εποχή που σχεδιάζουμε», δήλωσε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου

Πρόκειται για ένα σχέδιο που συμβάλλει δυναμικά στην ανάπτυξη ενός σύγχρονου Επιχειρηματικού Πάρκου στο Αγρίνιο, σε συνάρτηση με τις επιταγές για αειφορική διαχείριση των φυσικών πόρων, περιβαλλοντική προστασία και κυκλική οικονομία.

Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η μέγιστη αξιοποίηση της επιχειρηματικότητας στη Δυτική Ελλάδα και η αναδιάταξη της οικονομικής ταυτότητας του Αγρινίου και της Αιτωλοκαρνανίας.

Comments are closed.

Close Search Window