ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ|

Απολυμάνσεις σε κοινόχρηστους χώρους πραγματοποιεί ο Δήμος Αγρινίου στο πλαίσιο της εφαρμογής μέτρων πρόληψης κατά της διασποράς του κορωνοϊού και της ενίσχυσης της προστασίας της δημόσιας υγείας.
Συνεργεία   του Δήμου Αγρινίου πραγματοποιούν εκτενείς παρεμβάσεις  απολυμαίνοντας πλατείες,  δρόμους, πεζοδρόμια  και  κάδους  απορριμμάτων.

Τα προληπτικά μέτρα θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα όπως τόνισε  ο    Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου: «Οι μέρες απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή από όλους. Με απόλυτο σεβασμό στους δημότες προβαίνουμε  στη λήψη όλων των αναγκαίων προληπτικών μέτρων ώστε να προστατεύσουμε, όσο είναι εφικτό,  τη δημόσια υγεία. Χρησιμοποιούμε το δυναμικό της Διεύθυνσης Καθαριότητας, συνεργεία και οχήματα, για την απολύμανση των  κοινόχρηστων χώρων ενώ  θα αξιοποιήσουμε ακόμη και  ιδιώτες για την προστασία της δημόσιας υγείας.  Η νόσος Covid 19 είναι ακόμη εδώ και χρειάζεται επαγρύπνηση. Είμαστε όλοι υπεύθυνοι για την εξέλιξη της πανδημίας. Δεν υπάρχει περιθώριο για εφησυχασμό».

Comments are closed.

Close Search Window