ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ|

Στην αποδοχή χρηματοδότησης για δύο σημαντικά έργα προϋπολογισμού 2.861.371 ευρώ προχώρησε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αγρινίου.
Η έγκριση αφορά τα έργα :

• «Ανάπλαση του Παπαστράτειου Πάρκου Αγρινίου» προϋπολογισμού 2.191.371,26 € από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα: «Δυτική Ελλάδα 2014 -2020».

• «Προμήθεια κάδων και οχημάτων συλλογής και μεταφοράς (απορριμματοφόρων) αστικών βιοαποβλήτων – Δήμου Αγρινίου» προϋπολογισμού 670.000,00 € από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020».

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου δήλωσε σχετικά : «Με στοχευμένες δράσεις προχωρούμε στην υλοποίηση έργων που κάνουν το Αγρινίου πιο σύγχρονο, περιβαλλοντικά αναβαθμισμένο και αναδεικνύουν τις ομορφιές του Δήμου. Το Πάρκο μας αλλάζει όψη και ξαναγεννιέται. Μετά την ένταξη του έργου προχωράμε στην επιτάχυνση των ρυθμών υλοποίησης.
Το δεύτερο έργο αφορά στην τοποθέτηση των καφέ κάδων και την προμήθεια απορριμματοφόρων.

Με τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία φθάνουμε ακόμη πιο κοντά στο στόχο μας που είναι η αύξηση της ανακύκλωσης και η μείωση των αποβλήτων που οδηγούνται για ταφή. Εργαζόμαστε εντατικά και αλλάζουμε την πόλη με σημαντικά έργα».

Comments are closed.

Close Search Window