ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ|

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου  παρέστη στην τελετή  αγιασμού για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Παναιτωλίου και στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου.

Παρόντες ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου Μίμης Σκορδόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος  Χριστόφορος Παπαδημητρίου και ο πρόεδρος της Κοινότητας Παναιτωλίου Α. Γκορόγιας.

 Ο Γιώργος Παπαναστασίου ευχήθηκε ευχήθηκε καλή πρόοδο στους μαθητές και τις μαθήτριες:

 «Φοράμε τη μάσκα αλλά δεν ξεχνάμε να χαμογελάμε. Σήμερα είναι μια χαρούμενη  ημέρα για παιδιά μας που επιστρέφουν στο φυσικό τους χώρο κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες.

Αυτή τη χρονιά μαθαίνουμε να είμαστε ασφαλείς. Οφείλουμε να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες και να εμπιστευτούμε τους δασκάλους και τους καθηγητές.

Προστατεύουμε τα παιδιά μας και ταυτόχρονα διασφαλίζουμε το πολύτιμο αγαθό της εκπαίδευσης. Είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρουν να ανταποκριθούν και σε αυτή την πρόκληση.

Θέλω να ευχηθώ σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς καλή σχολική χρονιά με πρόοδο και πάνω απ’ όλα υγεία.

Όπως βλέπετε,  το καλοκαίρι ξεκινήσαμε μια μεγάλη προσπάθεια για να αναβαθμίσουμε,  σε  δύσκολες συνθήκες, τους αύλειους χώρους των σχολείων. Το έργο σταδιακά ολοκληρώνεται αποδίδοντας στα παιδιά μας  ποιοτικά αναβαθμισμένους και ασφαλείς χώρους άθλησης εντός των σχολείων».

Comments are closed.

Close Search Window