ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ|

Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η συγκέντρωση  τροφίμων, χαρτικών και ειδών πρώτης ανάγκης  τα οποία προορίζονται για διανομή στους ωφελούμενους του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι».

Τις προσφορές παρέλαβε ο πρόεδρος της ΚΟΙΠΑ Γιάννης Βασιλείου ο οποίος και ευχαρίστησε θερμά την PRAKTIKA Χολέβας ΑΕ, τον ο κ. Γιάννη Παλιούρα (ΑΣΤΕΡΑΣ),  το Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Κακούρης, το Γραφείο Τελετών Νταλιάνης, το εργοστάσιο επεξεργασίας βρώσιμων ελιών  Ευαγ. Γουβέλη, Ένωση Κρεοπωλών Αγρινίου, τον  κ. Κόκκιο, κ. Αλεξόπουλο,  κ. Γιάννη Μίχα, την κ. Ελενα Κουτρολού, Ελένη Γράβαλου, τον κ. Θ.Δίπλα.

«Η αλληλεγγύη που επιδεικνύουν οι Αγρινιώτες είναι συγκινητική. Καθημερινά επικοινωνούν μαζί μας πολίτες και επαγγελματίες οι οποίοι προσφέρουν με περίσσευμα καρδιάς. Η γενναιόδωρη στάση τους στέλνει το πιο δυνατό μήνυμα γι αυτήν την κρίσιμη περίοδο που διανύουμε», ανέφερε ο κ. Βασιλείου.

Υπενθυμίζουμε ότι όσοι πολίτες επιθυμούν να προσφέρουν  μπορούν να τα συγκεντρώνουν στον 1ο, 5ο και 6ο Παιδικό Σταθμό, στα γραφεία της ΚΟΙΠΑ (Μακρή 11) και στις Δημοτικές ενότητες στα γραφεία του Βοήθεια στο Σπίτι.

Comments are closed.

Close Search Window