ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ|

Σημαντικές ποσότητες τροφίμων παρέλαβε ο πρόεδρος της ΚΟΙΠΑ Γιάννης Βασιλείου για τις ανάγκες των κοινωνικών δομών του Δήμου Αγρινίου.
Επιχειρηματίες και πολίτες προσέφεραν είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα για τους ωφελούμενους του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι.
«Είναι συγκινητική η διάθεση για προσφορά προς τον συνάνθρωπο. Στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε, η συνεργασία και το αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης αποδεικνύονται οι καλύτεροι αρωγοί σε κάθε προσπάθεια για την αντιμετώπιση της καθημερινότητας. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά για την ευγενική και γενναιόδωρη προσφορά τον κ. Γιώργο Λάμπρη (εστιατόριο ΠΙΘΑΡΙ), τον κ. Δημήτρη Χειμώνα, τους κ. Λάζαρο και Δημήτρη Σαλάπα και τον Αντιπεριφερειάρχη Λάμπρο Δημητρογιάννη. Όλες οι προσφορές είναι πολύτιμες», ανέφερε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

Ευχαριστίες προς τον κ. Λάμπρη για την αγορά και προσφορά 1 τόνου ρύζι, 500 κιλών φακές και 200 κιλών κηπευτικών και τον Δ. Χειμώνα για την διάθεση 2 δίκυκλων scooter εξέφρασε και ο πρόεδρος της ΚΟΙΠΑ Γιάννης Βασιλείου.
Όσοι πολίτες επιθυμούν να προσφέρουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης μπορούν να τα συγκεντρώνουν στον 1ο , 5ο και 6ο Παιδικό Σταθμό, στα γραφεία της ΚΟΙΠΑ (Μακρή 11) και στις Δημοτικές ενότητες στα γραφεία του Βοήθεια στο Σπίτι.

Comments are closed.

Close Search Window