ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ|

Ο Δήμος Αγρινίου, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων προφύλαξης της δημόσιας υγείας από τον κορωνοϊο, αναστέλλει, από σήμερα και μέχρι την Δευτέρα,  τη διοργάνωση όλων των προγραμματισμένων εκδηλώσεων,  των  παραστάσεων του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου και των προβολών στο ΑΝΕΣΙΣ.

Όπως εξήγησε ο Γιώργος Παπαναστασίου, αμέσως μετά την σύσκεψη  που έγινε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμος αναστέλλει τη συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις των επόμενων ημερών  σε συμπόρευση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος: «Αντιμετωπίζουμε την κατάσταση με σοβαρότητα, προνοητικότητα και υπευθυνότητα. Παρακολουθούμε όλες τις εξελίξεις και παρακαλούμε τους δημότες να  ακολουθούν πιστά τους κανόνες προσωπικής υγιεινής που έχουν ανακοινώσει οι αρμόδιοι φορείς. Σας ευχαριστώ γιατί ανταποκριθήκατε στην πρόσκλησή μας για ενημέρωση και είμαι σίγουρος ότι θα λειτουργήσετε με ψυχραιμία και νηφαλιότητα. Όπως γνωρίζετε θα πραγματοποιήσουμε απολύμανση των  σχολικών συγκροτημάτων, παιδικών σταθμών  και αθλητικών χώρων ως μέτρο περιορισμού του κορονοϊού. Σας καλούμε να  συμβάλλετε με την λήψη όλων των αναγκαίων προληπτικών μέτρων».

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου  ενημέρωσε  τους εκπροσώπους  ιδιωτικών Παιδικών Σταθμών, Φροντιστηρίων, γυμναστηρίων,  αθλητικών συλλόγων  και της εστίασης για τις προσπάθειες που καταβάλλονται από τις υπηρεσίες του Δήμου για την ενημέρωση και την πρόληψη σχετικά με την μετάδοση του ιού.

 

Comments are closed.

Close Search Window