ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ|

Οι λεπτομέρειες  της διοργάνωσης των  πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων με τίτλο «Στον Δρόμο για το ΤΟΚΥΟ 2020»  εξετάστηκαν σε σύσκεψη που έγινε στο Δημαρχείο Αγρινίου παρουσία του κ. Δημήτρη Νικολακόπουλου,  Βοηθού Περιφερειάρχη με αρμοδιότητες Αθλητισμού –  Ολυμπισμού.

Παρόντες ήταν ο  Αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Παιδείας Χρήστος Ζαρκαβέλης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών  Μίμης  Σκορδόπουλος και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Όπως ενημέρωσε ο  κ Νικολακόπουλος οι εκδηλώσεις  θα πραγματοποιηθούν σε 5 πόλεις της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδος. Στο Αγρίνιο ως  ημέρα διοργάνωσης έχει  οριστεί η 5η Μαρτίου : «Σήμερα συναντηθήκαμε με τους πολιτικούς φορείς της Δημοτική Αρχής του Αγρινίου με σκοπό την άρτια οργάνωση των πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων με τίτλο ‘’Στον Δρόμο για το ΤΟΚΥΟ 2020’’,  ενόψει της Αφής της  Ολυμπιακής Φλόγας.

Αποφασίσαμε να διοργανώσουμε καινοτόμες αθλητικές – πολιτιστικές εκδηλώσεις διαδραστικού χαρακτήρα για τους πολίτες της περιφέρειας μας.

Το Αγρίνιο θα είναι η πρώτη πόλη και  όλες οι δράσεις θα λάβουν μέρος στην πλατεία Δημοκρατίας. Επιθυμούμε και καλούμε την ενεργή  συμμετοχή όλων των αθλητικών φορέων του Δήμου, των πολιτών και νέων της Αιτωλοακαρνανίας στις  εκδηλώσεις αυτές. Σκοπός μας είναι να προάγουμε και να μεταλαμπαδεύσουμε στους πολίτες μας τις αξίες του Ολυμπισμού, της ευγενούς άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθε, καθώς και τις αξίες του πολιτισμού και Αθλητισμού. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να διατηρήσουμε ζωντανό το τεράστιο πολιτιστικό απόθεμα της Περιφέρειας μας».

Comments are closed.

Close Search Window