ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ|

Ο Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών του Δήμου Αγρινίου με αφορμή  την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών παρουσίασε, στο Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Αγρινίου, τον θεατρικό μονόλογο «Μεγάλα, κίτρινα λουλούδια». Πρόκειται για ένα συγκλονιστικό θεατρικό έργο, με θέμα την γυναικεία κακοποίηση και την ενδοοικογενειακή βία, βασισμένο σε αληθινή ιστορία.

Την παράσταση παρακολούθησαν εκπρόσωποι φορέων του τόπου μας αλλά και πλήθος συμπολιτών μας. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους. Η ανταπόκριση των συμπολιτών μας στο κάλεσμα του ξενώνα ήταν, για ακόμη μια φορά, συγκινητική.

Ευχαριστούμε, από καρδιάς τους συντελεστές του έργου, για την εξαιρετική σκηνοθεσία και την καθηλωτική ερμηνεία. Μέσω της θεατρικής τους τέχνης και με την ανιδιοτελή συμβολή και προσφορά τους, στέκονται αρωγοί στο έργο του ξενώνα και συμβάλλουν τα μέγιστα στην προσπάθεια για ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινότητας.

Πριν από την παράσταση, το κοινό είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί σχετικά με το μείζον κοινωνικό πρόβλημα της έμφυλης βίας, αλλά και για  την λειτουργία και το έργο του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών του Δήμου Αγρινίου.

Comments are closed.

Close Search Window