ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ|

        Η 5η Δεκεμβρίου έχει καθιερωθεί ως Διεθνής Ημέρα Εθελοντισμού από το 1985 με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Ο.Η.Ε. ως οφειλόμενος φόρος τιμής στα εκατομμύρια των Εθελοντών, που είναι ταγμένοι  στην υπηρεσία του ανθρώπου, συχνά με κίνδυνο της ζωής τους.

       Η Ακτίνα Εθελοντισμού της  Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας & Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού, διοργανώνει τη  «Γιορτή Εθελοντή».

         Η εκδήλωση θα ξεκινήσει το πρωί της Πέμπτης 5 Δεκεμβρίου και ώρα 10.00, στον χώρο που στεγάζεται το γραφείο της Ακτίνας Εθελοντισμού στη Λ. Μαβίλη (Παλαιός Σταθμός Τραίνου). Θα γίνει ενημέρωση για τις επερχόμενες δράσεις και καταγραφή απόψεων και προτάσεων προκειμένου να γίνει ο προγραμματισμός των δράσεων για το νέο έτος.

         Οι Εθελοντικοί Σύλλογοι – αδελφοποιημένοι με την Ακτίνα Εθελοντισμού- καθώς και οι Εθελοντικές Ομάδες θα μπορούν να  διαθέσουν  έντυπο υλικό και να  ενημερώνουν για το έργο τους.

     Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για την εκδήλωση στο τηλ. 2641360336 κ. Δήμητρα Αβράμπου και στο  aktinaethelontismou@agrinio.gr.

           Ελάτε να γιορτάσουμε όλοι μαζί!!!

Comments are closed.

Close Search Window