ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ|

Με μεγάλη ανταπόκριση συνεχίζεται το πρόγραμμα υιοθεσιών  χώρων πρασίνου του Δήμου Αγρινίου.

Μέλη του Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Αγρινίου επισκέφθηκαν  τον πεζόδρομο μεταξύ των οδών Αφών  Παπαστράτου και Μ. Κάλλας και εξέφρασαν την επιθυμία ν’ αναλάβουν την φροντίδα του συγκεκριμένου χώρου.

Ο πρόεδρος του Περιφερειακού  Τμήματος Κώστας Μπόκας ανέφερε σχετικά: «Αγκαλιάσαμε από την πρώτη στιγμή την προσπάθεια του Δήμου Αγρινίου και αναζητήσαμε τρόπους να προσφέρουμε κι εμείς. Με μεγάλη χαρά τα μέλη μας έσπευσαν να δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα καταθέτοντας μάλιστα δημιουργικές προτάσεις. Να είστε σίγουροι ότι θα είμαστε αρωγοί σε κάθε πρωτοβουλία αναβάθμισης της πόλης. Είναι μέρος της φιλοσοφίας μας η διάθεση προσφοράς προς τον άνθρωπο και την κοινωνία. Τα μέλη της δικής μας οικογένειας θα συνεχίσουν να επιτελούν  το σύνθετο έργο τους».

Ο Αντιδήμαρχος Χρήστος Γκούντας  εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νέα συμμετοχή: «Δεν αποτελεί έκπληξη η ανταπόκριση των μελών του Ερυθρού Σταυρού  στην προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής. Η αλληλεγγύη και ο εθελοντισμός είναι συνώνυμα της παρουσίας τους και η αφοσίωση στις ανάγκες της κοινωνίας δικαιώνει τους σκοπούς του κινήματος. Ευχαριστώ τον κ. Μπόκα και κάθε μέλος ξεχωριστά για τη συνδρομή στο έργο μας».

Comments are closed.

Close Search Window