ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ|

Με κάθε επισημότητα τιμήθηκε η Εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου και ο  εορτασμός της ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων στο Αγρίνιο.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με την έπαρση της σημαίας στην πλατεία Μαρίας Δημάδη. Ακολούθησε επίσημη δοξολογία στον Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής και ομιλία  από τον Πρόεδρο του Παραρτήματος  Ε.Α.Α.Σ. Ν. Αιτ/νίας Ανχη (ΠΒ) ε. α  Περικλή Τσάντζαλο.

Αμέσως μετά  πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των Πεσόντων στην πλατεία Μαρίας Δημάδη από τον Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου, τον εκπρόσωπο του  Αστ. Διευθυντή Ακαρνανίας Σαράτση Βασίλειο, τον Εκπρόσωπο του Ανώτερου Δ/τη Φρουράς Μεσολογγίου Β. Βλάχου, εκπρ. της 116 ΠΜ  Αράξου Υπ. Ν. Γραβάνη, τον Υ/τη  Π.Υ. Αγρινίου  Π. Στούμπο, τον Πρόεδρο του Παραρτήματος  Ε.Α.Α.Σ. Ν. Αιτ/νίας Ανχη (ΠΒ) ε. α  Περικλή Τσάντζαλο, τον εκπρ. Του Συνδέσμου αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας  ΑΝΘ.εα Β.Ξανθόπουλο, την Αντ. του Περ.Τμηματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Δ.Τσιρώνη και τον εκπρόσωπο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ  ΑΘ.Σαλαγιάννη.

Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στην προτομή του Βασιλείου  Παναγόπουλου.

Τιμές απέδωσε  η Φιλαρμονική του Δήμου Αγρινίου.

Comments are closed.

Close Search Window