ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ|

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου στην χθεσινή  συνεδρίασή του ενέκρινε την αποδοχή χρηματοδότησης για τρία σημαντικά έργα που εντάσσονται στην Στρατηγική Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης του Δήμου Αγρινίου.

Συγκεκριμένα πρόκειται για το: «Σύστημα Διαχείρισης Ελεγχόμενης  Στάθμευσης και Πληροφόρησης – ΒΑΑ Δήμου Αγρινίου»  προϋπολογισμού  170.000,00 €, για το «Σύστημα Διαχείρισης Στόλου Οχημάτων – BAA Δήμου Αγρινίου» προϋπολογισμού 50.000,00 € και την «Επέκταση και Αναβάθμιση Συστήματος GIS BAA Δήμου Αγρινίου» προϋπολογισμού 30.000,00 €.

Όπως τόνισε ο  Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου πρόκειται για   εφαρμογές συστημάτων που εκσυγχρονίζουν τις υποδομές, μειώνουν τις λειτουργικές δαπάνες και βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών: «Καταφέραμε με συντονισμένες προσπάθειες να προγραμματίσουμε  για τους συμπολίτες μας έργα που αναβαθμίζουν  την καθημερινότητα τους. Πετύχαμε και εξασφαλίσαμε τη χρηματοδότηση για τις συγκεκριμένες πράξεις κάνοντας ένα ακόμη βήμα στην μεγάλη μας προσπάθεια για το Αγρίνιο.

 Με τα συγκεκριμένα συστήματα δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για μια πόλη  σύγχρονη με αναπτυξιακή προοπτική. Πρόκειται για μια σειρά παρεμβάσεων που  αναβαθμίζουν και “χτίζουν”  την πόλη που θέλουμε να ζούμε εμείς και τα παιδιά μας. Με  ξεκάθαρο σχέδιο βαδίζουμε προς την υλοποίηση του συνολικού προγράμματος μας  για το Αγρίνιο».

Comments are closed.

Close Search Window