ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ|

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν έργα συντήρησης και αποκατάστασης του οδικού δικτύου στον Δήμο Αγρινίου.  Στο πλαίσιο αυτό ολοκληρώθηκαν  τα  έργα ασφαλτόστρωσης  σε κεντρικό δρόμο που συνδέει το Γιαννούζι  με την εθνικό οδό.

Οι παρεμβάσεις, που περιλαμβάνουν αποκατάσταση του οδοστρώματος, χωματουργικές εργασίες και κατασκευή φρεατίων όπου είναι απαραίτητο,   βελτιώνουν την οδική ασφάλεια και συμβάλλουν στην απρόσκοπτη κυκλοφορία οχημάτων και πεζών.

 

Μέσα σε εξαιρετικά δύσκολους καιρούς ο Δήμος Αγρινίου εκσυγχρονίζει τις υποδομές του και αναβαθμίζει αισθητικά και λειτουργικά την πόλη όπως τόνισε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου που επισκέφθηκε τα έργα: «Η παρέμβαση στο συγκεκριμένο δρόμο  έδωσε λύση σε ένα πρόβλημα που συνδέεται όχι μόνο με την ασφάλεια αλλά και την εικόνα της περιοχής. Με την ανακατασκευή του  διευκολύνουμε την καθημερινότητα των πολιτών και υπογραμμίζουμε την προσπάθειά μας για την βελτίωση των υποδομών σε όλο το εύρος του  Δήμου. Παραμένουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας και εργαζόμαστε για το συμφέρον της πόλης και των πολιτών».

Comments are closed.

Close Search Window