ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ|

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου απαντώντας στην ανακοίνωση της κ. Σταρακά για τα Πάρκο ανέφερε σχετικά:

 «Είναι κρίμα που, η θητεία της κ Σταρακά  στην Περιφέρεια, δεν της δίδαξε την ακρίβεια στο λόγο έτσι ώστε να αντιλαμβάνεται τη διακριτή διαφορά ανάμεσα στις έννοιες κάνω αποδεκτό και εγκρίνω.
Στην ομιλία μου στην Αθήνα ήμουν πολύ προσεκτικός, όπως πολύ προσεκτικός  είμαι σε ότι αφορά στην εξέλιξη της πορείας της μελέτης του πάρκου. Ήμουν πολύ σαφής  στη διατύπωση  λέγοντας ότι η μελέτη έγινε αποδεκτή από το Δασαρχείο και οδεύει για τη τελική έγκριση από την  Αποκεντρωμένη Διοίκηση. Εκτός αν, η κ. Σταρακά,  δεν ξέρει τη διαδικασία ή δεν θέλει να προχωρήσει η ανάπλαση του Πάρκου.
Για την ανάπλαση του Δημοτικού Πάρκου εργαστήκαμε  με επιμονή  προκειμένου να ξεπεράσουμε όλο το αρνητικό κλίμα που είχε διαμορφωθεί από προηγούμενες αστοχίες  και το οποίο συντηρούνταν παρασκηνιακά  και κακόβουλα.
Είναι πλέον πρόδηλο ποιος επιχειρεί να δημιουργήσει κλίμα αμφιβολίας στους πολίτες λίγες ημέρες πριν τις εκλογές. Νομίζω ότι, με τη σημερινή ανακοίνωση, δεν κάνει τίποτα άλλο από το να υποτιμά τη μνήμη και τη νοημοσύνη της κοινωνίας.
Δυστυχώς στη συγκεκριμένη περίπτωση ισχύει ότι ο πανικός είναι ο χειρότερος σύμβουλος της κ. Σταρακά.Πίστευα και πιστεύω ότι  η ανάπλαση του πάρκου πρέπει να ενώνει όλους τους Αγρινιώτες  και γι αυτό εργάζομαι ».

Comments are closed.

Close Search Window