ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ|

Ο Δήμαρχος Αγρινίου συναντήθηκε με τον επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου και πρ. Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας  Βαγγέλη Μεϊμαράκη. 

 Ο Γιώργος Παπαναστασίου ευχαρίστησε τον κ. Μεϊμαράκη για την επίσκεψη: «Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμένα να συναντώ ξανά τον Βαγγέλη Μειμαράκη. Μας ενώνουν πολλά, κυρίως η προσήλωση στο ευρωπαϊκό ιδεώδες και την  ευρωπαϊκή προοπτική. Χρειαζόμαστε  επανεκκίνηση. Η ανάπτυξη της χώρας  θα ξεκινήσει από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τους Δήμους και τις Περιφέρειες. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε. Η χώρα έχει ανάγκη από πολιτικούς σας εσάς στην Ευρώπη. Σας εύχομαι καλή επιτυχία».Ο Βαγγέλης  Μεϊμαράκης ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Δήμαρχο Αγρινίου και δήλωσε μεταξύ άλλων:                                                                                                                                         

 «Περιοδεύω σε όλη την χώρα δίνοντας τη μάχη για τις ευρωεκλογές. ;Hταν αδιανόητο για μένα να επισκεφθώ το Αγρίνιο και να μη συναντήσω τον Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου. Προσωπικά εύχομαι να εκλεγεί από την πρώτη Κυριακή. Το έργο του είναι φανερό, απευθύνεται σε όλους τους δημότες. Είναι πρόγραμμα αρχών και αξιών που συμπίπτει με το πρόγραμμα της ΝΔ . Όμως ο Δήμαρχος φρόντισε με το έργο του να καλύψει όλους τους πολίτες. Εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία”.

Comments are closed.

Close Search Window