ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ|

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου συναντήθηκε με την αθλήτρια Χριστίνα Μαραγιάννη η οποία στο πρόσφατο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στην Κωνσταντινούπολη (Balkan Masters Athletics Championship 2019) κατέκτησε 3 μετάλλια καταρρίπτοντας 1 βαλκανικό και 2 πανελλήνια ρεκόρ.
Ο Γιώργος Παπαναστασίου έδωσε συγχαρητήρια στην κ. Μαραγιάννη για την επιτυχία της : Είναι τιμή για την πόλη η παρουσία της αθλήτριάς μας σε διεθνείς αγώνες. Η Χριστίνα είναι μια αγωνίστρια της ζωής, τρέχει με την ψυχή της. Στο πρόσωπό της δικαιώνονται οι γυναίκες που διεκδικούν, παλεύουν και δεν εγκαταλείπουν. Δεν αρκεί απλά να αναφερόμαστε στην παγκόσμια σήμερα της γυναίκας αλλά να τιμούμε και να είμαστε υπερήφανοι για όλες τις γυναίκες που εμπνέουν με τη στάση ζωής τους».
Η Χριστίνα Μαραγιάννη ως αθλήτρια και μέλος της Εθνικής Ομάδας Διαχρονικών Αθλητών Στίβου θέλησε να μεταφέρει το δικό της μήνυμα: “ Κυνηγήστε τα όνειρά σας σε όποια ηλικία και να είστε. Ο αθλητισμός είναι ένα μεγάλο σχολείο που δεν  προετοιμάζει μόνο για τα γήπεδα, αλλά για την ίδια την ζωή. Όσοι ασχολήθηκαν μαζί του το αποδεικνύουν στην καθημερινότητά τους. Αγαπήστε τον εαυτό σας και μέσα από τον αθλητισμό δώστε ποιότητα στην ζωή σας».

Comments are closed.

Close Search Window