ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ|

Παρουσία της θρησκευτικής και πολιτικής ηγεσίας, υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Ορχήστρας ο Δήμαρχος Αγρινίου  Γιώργος Παπαναστασίου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα στο Δημαρχείο της πόλης.  

Ο Δήμαρχος Αγρινίου ευχήθηκε για τη νέα χρονιά: «Χρόνια πολλά και Καλή Χρονιά. Το 2019 ας είναι ευλογημένο για όλους τους Έλληνες. Υποδεχόμαστε το νέο έτος με ελπίδα και αισιοδοξία ότι θα είναι καλύτερο για τον τόπο μας, τις οικογένειές μας, τον καθένα και την καθεμία ξεχωριστά. Ας είμαστε αισιόδοξοι ότι θα αντιμετωπίσουμε όλες τις δυσκολίες. Οι Έλληνες ποτέ δεν δείλιασαν. Είχαμε στο πλευρό μας την Παναγία.

Ας προσπαθήσουμε να δείξουμε  αλληλεγγύη και αγάπη σε όσους  έχουν ανάγκη. Να σεβόμαστε και να ακούμε τον συνάνθρωπό μας. Εμείς, ως Δημοτική Αρχή, οφείλουμε  να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Με ευθύνη, εργατικότητα και ευαισθησία να διεκδικήσουμε και να επιτύχουμε  το καλύτερο αποτέλεσμα  για τους συμπολίτες μας. Είμαι βέβαιος ότι  όλοι μαζί, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Εύχομαι  ολόψυχα το 2019 να γίνει έτος υγείας, ευημερίας και επιτυχίας».

Ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς  στον σύντομο χαιρετισμό του τόνισε μεταξύ άλλων : «…..Οι ευχές μας ολόθερμες να είναι ευλογημένος ο νέος χρόνος με υγεία,  επιτυχία και πρόοδο. Σήμερα χαιρόμαστε γιατί εισερχόμαστε σε νέο έτος. Ο χρόνος κυλά αλλά ο Χριστός μένει, όπως είχε πει ο Άγιος Βασίλειος. Είναι σημαντικό να αγιάσουμε το χρόνο, να καλλιεργήσουμε αρετές. Τότε ο χρόνος θα είναι επιτυχημένος. Να ευχηθούμε δύναμη στον Δήμαρχο και επιτυχία στο έργο του. Ο Θεός να ευλογεί όλους όσους εργάζονται στον δήμο και μετέχουν στο δημοτικό συμβούλιο».

Comments are closed.

Close Search Window