ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ|

Exif_JPEG_420

Exif_JPEG_420

Exif_JPEG_420

Exif_JPEG_420

Exif_JPEG_420

Exif_JPEG_420
[caption id="attachment_1002" align="alignleft" width="225"] Exif_JPEG_420

[caption id="attachment_1001" align="alignleft" width="300"]
[caption id="attachment_1000" align="alignleft" width="300"]

[caption id="attachment_999" align="alignleft" width="300"] Exif_JPEG_420

Το 5ο  Δημοτικό Σχολείο και το 1ο Γυμνάσιο Αγρινίου επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου όπου  παρέστη στην τελετή  αγιασμού για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.  

Ο κ. Παπαναστασίου ευχήθηκε καλή στους πρόοδο στους μαθητές και τις μαθήτριες: 

 «Η έναρξη κάθε σχολικής χρονιάς σηματοδοτεί μια νέα αφετηρία γεμάτη στόχους, προσδοκίες και όνειρα. Ευχή όλων μας, γονέων και εκπαιδευτικών, είναι να κάνουμε αυτή τη χρονιά όσο το δυνατόν πιο δημιουργική και αποδοτική.  Καλωσορίζω τους μαθητές και τις μαθήτριες που έρχονται για πρώτη φορά στο σχολείο, τα «πρωτάκια μας», και θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι το σχολείο θα είναι η μεγάλη τους οικογένεια. Δική μας υποχρέωση, ως Δημοτική Αρχή, είναι να φροντίσουμε να υπάρχει ένα ασφαλές περιβάλλον και βέβαια, στο βαθμό που οι συνθήκες  επιτρέπουν, να βελτιώνουμε τις υποδομές. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί σε αυτά τα ιστορικά σχολεία της πόλης, μετά από πολλά χρόνια, έγιναν ουσιαστικές παρεμβάσεις. Καταφέραμε να ανακατασκευάσουμε τα γήπεδα ώστε τα παιδιά μας να μπορούν να αθλούνται σε ένα ασφαλές και αισθητικά αρμονικά περιβάλλον. Ήδη έχουμε δρομολογήσει την εγκατάσταση νέων φωτιστικών σύγχρονης τεχνολογίας. Στο μέτρο των δυνατοτήτων μας θα συνεχίσουμε τις παρεμβάσεις.

Εύχομαι σε κάθε μαθητή και μαθήτρια, σε κάθε εκπαιδευτικό και κάθε γονέα να εφοδιαστούν με ψυχική δύναμη, υπομονή αλλά και πίστη για την πραγμάτωση των στόχων τους».  

Comments are closed.

Close Search Window