ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ|

 Το βρεφικό τμήμα του 6ου Βρεφονηπιακού Σταθμού εγκαινίασε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

Το τμήμα θα φιλοξενεί 11 βρέφη (ηλικίας 6-18 μηνών) από τα συνολικά 55 βρέφη που φιλοξενούνται στα τέσσερα βρεφικά τμήματα  που λειτουργούν σε παιδικούς σταθμούς του Δήμου Αγρινίου.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου οι υποδομές βελτιώνονται και αναβαθμίζονται: «Αξίζουν συγχαρητήρια στον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. και την Διευθύντρια της ΚΟΙΠΑ αλλά  και όλους τους εργαζόμενους στους παιδικούς σταθμούς για την ουσιαστική προσφορά τους. Σήμερα εγκαινιάζουμε ένα ακόμη βρεφικό τμήμα στο δήμο μας που,  όπως θα διαπιστώσετε, είναι λειτουργικό και αισθητικά εξαιρετικό. Πέρυσι, για πρώτη φορά στο Αγρίνιο, λειτούργησαν  δύο  βρεφικά τμήματα. Φέτος, προχωράμε ακόμη περισσότερο με  τη δημιουργία δύο βρεφικών τμημάτων στον 5ο και 6ο Σταθμό. Αντιλαμβανόμαστε τις ανάγκες των νέων οικογενειών και είμαστε στο πλευρό τους. Στο Αγρίνιο είμαστε υπερήφανοι και για κάτι ακόμη. Πετύχαμε με μεγάλη προσπάθεια να μη μείνει κανένα παιδί εκτός παιδικού σταθμού και μάλιστα χωρίς να επιβαρυνθούν οι γονείς με οικονομική συμμετοχή. Εύχομαι μια καλή χρονιά στα παιδιά, στους γονείς και τους εργαζόμενους στους παιδικούς σταθμούς».

Τις δικές του ευχές για τη νέα σχολική χρονιά έδωσε και ο πρόεδρος της ΚΟΙΠΑ Γιάννης Βασιλείου: «Καλωσορίζουμε τους μικρούς μας φίλους, παλαιούς και νέους, ευχόμαστε καλή και δημιουργική σχολική χρονιά και υποσχόμαστε ότι όλοι μαζί,  σε  συνεργασία με τους γονείς, το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, θα είμαστε κοντά στις ανάγκες των παιδιών μας».

Comments are closed.

Close Search Window