ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ|

Την ακύρωση των προγραμματισμένων εορταστικών εκδηλώσεων που πλαισιώνουν την Τελετή Αφής της Φλόγας της Αγάπης αποφάσισαν  η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών και ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

Σε συνάντηση με το ΔΣ της ΠΟΣΕΑ στο Δημαρχείο Αγρινίου ο Γ. Παπαναστασίου εξέφρασε την οδύνη του για τα θύματα της Αττικής: “Βιώνουμε μια εθνική τραγωδία. Η Ελλάδα πενθεί  τα θύματα μιας φονικής πυρκαγιάς. Συγκλονισμένοι παρακολουθούμε την ανείπωτη δυστυχία. Η σκέψη μας δεν μπορεί παρά να βρίσκεται κοντά σε αυτούς  που δοκιμάζονται και αγωνιούν για τους αγαπημένους τους. Με τους εκπροσώπους της  ΠΟΣΕΑ αποφασίσαμε, ως ένδειξη πένθους, να ακυρώσουμε τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις εορταστικού χαρακτήρα που πλαισιώνουν κάθε φορά την Τελετή Αφής της Φλόγας της Αγάπης. Σήμερα θα πραγματοποιηθεί  στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος  το θρησκευτικό τελετουργικό της εκδήλωσης. Ο Σύλλογος Αιμοδοτών με τα εξαίρετα στελέχη  έχει αποδείξει την προσφορά του στην κοινωνία και αξίζει συγχαρητήρια”.

Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων εξέφρασε ο Πρόεδρος της ΠΟΣΕΑ Χρήστος Πρωτόπαπας : “Εκφράζουμε την οδύνη μας για τα  θύματα της πύρινης λαίλαπας που κατέκαψε την Αττική. Είναι μια δύσκολη ημέρα για όλη την Ελλάδα. Πήραμε την απόφαση να ακυρώσουμε ένα τμήμα των εκδηλώσεων αλλά να συνεχίσουμε την πορεία της φλόγας και να ευχαριστήσουμε όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση μας. Στο Αγρίνιο πάντα βρίσκουμε θερμή ανταπόκριση  και είμαστε ευγνώμονες για αυτό”.

Comments are closed.

Close Search Window